Covid-19

UPDATE: Voorjaar/Zomer/Herfst 2022
Er zijn op dit moment geen extra COVID maatregelen.

Wij verzoeken je wel, mocht je klachten hebben:  bel dan de afspraak af, omdat wij merken dat ook een simpele verkoudheid nadelige gevolgen kan hebben in de salon. Wij zijn voorzichtig en houden zo ook rekening met elkaar. Voel  je je prettiger met aangepaste maatregelen? Geef het gerust aan. Wij gunnen iedereen een ontspannen behandeling.

 

UPDATE:  19 december 2021
Lockdown nr 3, alleen open voor huidverbetering/cadeaubonnen etc.
Vanuit de vakorganisatie en berichten van diverse branche instellingen krijgen we tegenstrijdige berichten. De een geeft aan dat we moeten sluiten en de ander geeft aan dat we uitsluitend medische behandelingen mogen geven die onder de zorgwet Wkkgz vallen. Dit houdt in dat we in dat geval alleen huidverbeterende en pmu behandelingen mogen geven tot 17.00 uur. We hebben hier veel vragen over en er is nog onduidelijkheid maar in het weekend zijn veel organisaties dicht en daardoor kunnen we nog geen concrete beslissingen nemen. Zodra we meer duidelijkheid hebben zullen we dit zsm met jullie communiceren.
Morgen gaan we in ieder geval in overleg en aan de slag om de afspraken te verzetten die niet door kunnen gaan. We nemen dan persoonlijk contact met je op in volgorde van datum. Ook gaan we natuurlijk weer leuke acties bedenken om cadeaubonnen en producten te kunnen aanbieden. We zorgen ervoor dat jullie lockdownproof bij ons kunnen kerstshoppen. Zo heb je toch cadeautjes onder de kerstboom en helpen jullie ons te overleven, iedereen blij!
Dit wordt voor ons de zwaarste financiële tijd omdat de reserves op zijn, maar ondanks deze gekke tijd hebben we er alle vertrouwen in dat we hier samen met jullie doorheen komen!
Wordt vervolgd..
Blijf lief voor elkaar, juist in deze tijd.
Heel veel liefs,
Team Bij Wendy
Houd rekening met aangepaste openingstijden ivm de actuele COVID maatregelen. 

 

UPDATE:  06 NOVEMBER 2021

Vanaf 6 november zijn er weer aanpassingen in het Corona protocol:

  • Wij stellen het op prijs als u een mondkapje draagt bij binnenkomst. Zodra u bij ons in de stoel plaatsneemt, mag u het mondkapje afdoen.
  • Wij dragen zelf een mondkapje.
  • Bent u in contact geweest met iemand die Corona heeft of heeft iemand uit uw huishouden Corona? Heeft u Corona gerelateerde klachten? Bent u negatief getest maar bent u nog flink verkouden? Verzet in deze gevallen uw afspraak.
  • Als een van onze medewerkers Corona gerelateerde klachten heeft, blijft ze thuis en laat ze zich testen. Als een van onze medewerkers negatief getest is maar nog flink verkouden, blijft ze thuis tot ze niet meer verkouden is. Zo voorkomen we dat u en onze collega’s het risico lopen om ook verkouden te worden.
  • Het tonen van een QR code is in onze branche niet nodig.
  • Bij binnenkomst staat nog altijd een handdesinfectiemiddel voor u klaar.
  • Wij geven nog steeds geen hand, wel een glimlach.

Wij hebben gekozen voor dit protocol, omdat wij merken dat ook een simpele verkoudheid veel nadelige gevolgen heeft in de salon. Door de oplopende cijfers worden helaas veel afspraken geannuleerd en dat merken wij in onze agenda. Toch blijven we voorzichtig om u op een zo veilig mogelijke manier te kunnen behandelen en om te voorkomen dat wij verantwoordelijk zijn voor een eventuele uitbraak. U en wij kunnen dan zonder ingewikkelde discussies genieten van de behandelingen en ons werk. Als we samen rekening met elkaar houden, komen we deze rumoerige tijd op een prettige manier door en kunnen we ons verheugen op de gezellige feestdagen!

UPDATE:  26 JUNI 2021

Het dragen van een mondneusmasker voor zowel de klant als de schoonheidsspecialist is vanaf 26 juni niet langer wettelijk verplicht. Alle overige richtlijnen, zoals de gezondheidscheck en de registratieplicht, blijven wel gelden.

UPDATE:  3 MAART 2021

Onze schoonheidssalon is vanaf  3 maart weer geopend, boek gauw een afspraak!

UPDATE:  14 JANAURI 2021

OP dit moment zijn wij ivm de maatregelen van de overheid genoodzaakt de deuren tot 9 februari 2021 gesloten te houden. Als u nog een afspraak heeft staan in de salon zult u binnenkort gebeld worden om deze afspraak te verzetten.

UPDATE: 09 MEI 2020

Vanaf maandag 11 mei 2020 is onze Schoonheidssalon BIJWENDY weer geopend. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

 

___________________________________________________________

Maatregelen:

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en onszelf staat voorop. Naast de standaard hygiëneprocedure, nemen wij in deze periode de volgende extra voorzorgsmaatregelen, zodat u verantwoord en veilig kunt ontspannen.

⚠️Kom zoveel mogelijk precies op tijd en neem plaats in de wachtruimte. Wij plannen het zo in dat dat er maximaal 3 klanten in de wachtruimte zitten, dan is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden.
Bent u veel eerder, dan vragen wij u vriendelijk buiten te wachten. Bent u te laat, dan kan de behandeling helaas niet doorgaan en worden de kosten doorberekend. Houdt u ook rekening met vertrekkende klanten, houdt 1,5 meter afstand.

⚠️Bij binnenkomst, kunt u meteen uw handen desinfecteren. Op de tafel bij de entree staat een handdesinfectiemiddel voor u klaar.

⚠️We geven geen hand, wel een grote glimlach.

⚠️Wij vragen u uw jas zelf op te hangen.

⚠️Als we niet behandelen, houden wij 1,5 meter afstand.

⚠️Als wij het gezicht behandelen dragen wij een mondkapje.

⚠️De deurklinken, pinapparaat, balie etc worden extra gereinigd.

⚠️Alle ruimtes worden extra vaak schoongemaakt.

⚠️We reinigen én desinfecteren en alles wat aangeraakt is na elke behandeling en wassen en desinfecteren onze handen voor- en na de behandeling.

⚠️We hebben een goed ventilatiesysteem en ventileren extra tussen de behandelingen door.

⚠️We berekenen géén extra maatregelen-toeslag, onze prijzen zijn hetzelfde gebleven.

De behandeling kan niet doorgaan bij de volgende situaties:

⚠️Bij corona-gerelateerde klachten blijven onze behandelaars thuis tot we de negatieve uitslag van de test hebben ontvangen. We verwachten dat onze klanten dit ook doen. Dus heeft u, of iemand van uw gezin/huisgenoten Corona-gerelateerde klachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, koorts of benauwdheidsklachten)dan vragen wij u, uw bezoek aan onze salon uit te stellen. Bij binnenkomst zijn wij verplicht u naar deze klachten te vragen.

⚠️We verzoeken u zoveel mogelijk met pin te betalen

⚠️ Er mag 1 persoon per behandeling naar binnen
(De regel van geen kinderen meenemen geldt ook nu, het kan niet en het mag niet)
Duo behandelingen in de salon zijn voorlopig niet mogelijk.

⚠️Wij werken met handschoenen, mondkapjes en zo nodig veiligheidsbrillen.

 

Wij hopen op uw geduld en begrip.

Schoonheidssalon Bij Wendy
Posthoornstraat 22
6711 BX Ede

 

 

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Erkend door:


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Aangesloten bij:

 

Reacties zijn gesloten.