Covid-19

Onderaan deze pagina vindt u de maatregelen van het RIVM in onze salon en Hammam

UPDATE:  26 JUNI 2021

Het dragen van een mondneusmasker voor zowel de klant als de schoonheidsspecialist is vanaf 26 juni niet langer wettelijk verplicht. Alle overige richtlijnen, zoals de gezondheidscheck en de registratieplicht, blijven wel gelden.

UPDATE:  17 MAART 2021

Lieve mensen,
We hebben goed nieuws! We mogen weer Hammam behandelingen geven, omdat het inmiddels onder contactberoepen valt. De Hammam-ruimte is geen onderdeel van een zwembad of sauna complex en daarom mogen we weer gaan behandelen! We hebben een kleine aanpassing: Om de beweging in het pand te minimaliseren, hebben we een omkleedruimte in de Hammam gecreëerd. Een hapje en drankje na de behandeling is helaas niet toegestaan, we hebben natuurlijk wel altijd water voor je klaarstaan.
De Hammam arrangementen zijn beschikbaar tot 1 juli 2021. We hopen je nog in de watten te mogen leggen voordat de Hammam definitief de deuren sluit en daarna ben je altijd nog altijd welkom in onze schoonheidssalon!

UPDATE:  3 MAART 2021

Helaas moet onze Hammam nog even dicht blijven omdat we onder de categorie “sauna” vallen. Gelukkig is onze schoonheidssalon en massage salon wel open vanaf 3 maart! Heb je huidhonger en kan je niet wachten tot de Hammam weer open is? Dan hebben we een mooie oplossing! Christine, onze Hammam-masseuse geeft heerlijke lichaamsmassages dus kom alvast genieten en boek gauw een afspraak!

UPDATE:  14 JANAURI 2021

OP dit moment zijn wij ivm de maatregelen van de overheid genoodzaakt de deuren tot 9 februari 2021 gesloten te houden. Als u nog een afspraak heeft staan in de Salon of Hammam,  zult u binnenkort gebeld worden om deze afspraak te verzetten.

UPDATE: 09 MEI 2020

Vanaf maandag 11 mei 2020 is onze Schoonheidssalon BIJWENDY weer geopend en vanaf 7 september 2020 is Hammam Ede ook weer open. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist en de Hammam te gaan.

 

___________________________________________________________

Op het moment dat we open zijn gaan gelden voor beide locaties de volgende maatregelen:

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en onszelf staat voorop. Naast de standaard hygiëneprocedure, nemen wij in deze periode de volgende extra voorzorgsmaatregelen.

In onze Hammam hanteren we een iets andere protocol dan in de Schoonheidssalon, we raden u aan beide maatregelen even door te lezen, zodat u verantwoord en veilig kunt ontspannen.

⚠️Kom zoveel mogelijk precies op tijd en neem plaats in de wachtruimte. Wij plannen het zo in dat dat er maximaal 3 klanten in de wachtruimte zitten, dan is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden.
Bent u veel eerder, dan vragen wij u vriendelijk buiten te wachten. Bent u te laat, dan kan de behandeling helaas niet doorgaan en worden de kosten doorberekend. Houdt u ook rekening met vertrekkende klanten, houdt 1,5 meter afstand.

⚠️Bij binnenkomst, kunt u meteen uw handen desinfecteren. Op de tafel bij de entree staat een handdesinfectiemiddel voor u klaar.

⚠️We geven geen hand, wel een grote glimlach.

⚠️Wij vragen u uw jas zelf op te hangen.

⚠️Als we niet behandelen, houden wij 1,5 meter afstand.

⚠️Als wij het gezicht behandelen dragen wij een mondkapje.

⚠️De deurklinken, pinapparaat, balie etc worden extra gereinigd.

⚠️Alle ruimtes worden extra vaak schoongemaakt.

⚠️We reinigen én desinfecteren en alles wat aangeraakt is na elke behandeling en wassen en desinfecteren onze handen voor- en na de behandeling.

⚠️We hebben een goed ventilatiesysteem en ventileren extra tussen de behandelingen door.

⚠️We berekenen géén extra maatregelen-toeslag, onze prijzen zijn hetzelfde gebleven.

De behandeling kan niet doorgaan bij de volgende situaties:

⚠️Bij corona-gerelateerde klachten blijven onze behandelaars thuis tot we de negatieve uitslag van de test hebben ontvangen. We verwachten dat onze klanten dit ook doen. Dus heeft u, of iemand van uw gezin/huisgenoten Corona-gerelateerde klachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, koorts of benauwdheidsklachten)dan vragen wij u, uw bezoek aan onze salon/Hammam uit te stellen. Bij binnenkomst zijn wij verplicht u naar deze klachten te vragen.

⚠️We verzoeken u zoveel mogelijk met pin te betalen

 

 

SCHOONHEIDSSALON

⚠️Er mag 1 persoon per behandeling naar binnen
(De regel van geen kinderen meenemen geldt ook nu, het kan niet en het mag niet) Duo behandelingen in de salon zijn voorlopig niet mogelijk.

⚠️Wij werken met handschoenen, mondkapjes en zo nodig veiligheidsbrillen.

⚠️Er wordt geen koffie/thee en water geschonken.

 

HAMMAM

⚠️Alle Hammam arrangementen, kunnen gewoon geboekt worden, behalve de losse korte behandelingen (de Rhassoul pakking en de pré vakantie scrub). Duo behandelingen zijn in de Hammam WEL MOGELIJK.

⚠️De relaxruimte bij de Hammam, kan na afloop helaas niet gebruikt worden. Eventueel mag er water, koffie of thee bij de entree genuttigd worden als er niet te veel klanten aanwezig zijn en de onderlinge 1,5 meter afstand houden, dit toelaat.

 

 

Wij hopen op uw geduld en begrip.

Schoonheidssalon Bij Wendy
Posthoornstraat 22
6711 BX Ede

 

 

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Erkend door:


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Aangesloten bij:

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.