Lifting/Huidverjonging

Lifting / Huidverjonging / Huidverbetering

Dé behandeling zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden, met een relatief korte hersteltijd.

Soorten behandelingen:

 • verstrakken van losse huid van de boven- en onder oogleden
 • verminderen van rimpels, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en rokerslijnen
 • verfijnen of verminderen van neus- en lipplooi
 • versterken en liften van de verslapte huid in de hals en het gelaat
 • egaliseren en verstrakken van de decolleté
 • verminderen/verwijderen van pigment – en ouderdomsvlekken
 • verwijderen van ouderdomswratjes, steelwratjes, bultjes/pukkels/plekjes
 • verminderen van littekens
 • verfijnen van grove poriën, gladder maken van de huid
 • acné behandelingen
 • verminderen van rosacea en couperose
 • verminderen van striae

Tekst gaat door onder de foto

Wij combineren diverse behandeltechnieken om het beste resultaat te behalen:

 • HUIDANALYSE  – uiteraard een unieke huidanalyse met advies op maat
 • DERMAPEN – de Dermapen 4, het nieuwste microneedling apparaat in combinatie met hoogwaardige werkstof complexen, ook wel dermaceuticals genoemd
 • BINDWEEFSELMASSAGE liftende bindweefselmassages in combinatie met ampullen, afgestemd op uw huidtype
 • DERMAPEEL PROGRAMMA fruitzuur peelings op natuur basis van onze producten van Cenzaa

Dit alles in combinatie met ons huidadvies en productgebruik voor thuis met begeleiding van onze professionele gediplomeerde huidspecialisten.


HUIDANALYSE
Allereerst zullen onze huidspecialisten jouw huid analyseren en je een advies geven voor jouw huidtype en een inschatting van de soort en de duur van de behandeling.
Vervolgens kiezen we voor een Dermapen behandeling,  bindweefselmassage, en/of een Dermapeel programma,  of een combinatie  van deze behandelingen.

DERMAPEN
Toonaangevende technologie op het gebied van huidverjonging en esthetische innovaties.
De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en met een korte hersteltijd. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. Je ziet al verbluffende resultaten in slechts één tot drie sessies.

Onze unieke behandelmethodes zorgen indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Tevens wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en het heeft een lange uitwerking.

BINDWEEFSELMASSAGE
Een bindweefsel massage is als sporten voor de huid!
Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De stofwisseling wordt geactiveerd, hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

DERMAPEELPROGRAMMA
De ongekende kracht van een peeling met fruitzuren!
Cenzaa Illuminating Skin Peel Glycolic Exfoliating Formula is een intensieve peeling voor celverbetering en DNA-bescherming. Daarnaast bevat Illuminating Skin Peel o.a. glycolzuur en salicylzuur; hierdoor worden ontstekingen geremd en onzuiverheden verminderd. Perfect in te zetten om bijvoorbeeld pigmentvlekken te verminderen en acné te bestrijden.


De behandeling:
Als u besluit tot een behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, behalve als u (misschien) zwanger bent of bepaalde aandoeningen heeft. Eerst worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle. Of een tweede behandeling wenselijk zou zijn, hangt van de mate van huidverslapping af.

Na de behandeling:
Na de behandeling kan de huid roodheid vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Bij een bindweefselmassage kunnen er blauwe plekken en rode puntjes ontstaan. U krijgt na de dermapen behandeling van ons een verkoelende crème mee, waar u de huid mee kunt insmeren. Om het behandelde gebied zo nodig te camoufleren kan direct na de behandeling een speciale foundation aangebracht worden die wij meegeven. Het is belangrijk om de huid gedurende 14 dagen niet bloot te stellen aan de zon en daarna de huid te beschermen met een zonnefactor van minimaal spf 30. Deze spf is verkrijgbaar in onze salon.

Resultaat:

Resultaten die behaald worden, zijn heel natuurlijk. Vrij snel na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt er huidvernieuwing plaats en de aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, dat 2 tot 4 jaar zichtbaar is. In kuurverband behalen we de mooiste en meest zichtbare verbluffende resultaten.

Tekst gaat door onder de foto

Resultaat

Interesse?
Als je meer informatie wilt, ben je van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek geven we meer informatie en worden uw wensen en verwachtingen besproken met de medewerker die u eventueel ook zal behandelen. We geven je meteen advies wat de beste behandeling voor jou is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Je kunt telefonisch of via onze website een afspraak maken. Je vindt de tarieven voor onze behandelingen hier.

Reacties zijn gesloten.