Make-up advies

Weet jij hoe je jezelf het mooiste opmaakt?

Jouw unieke oog-, huid- en haarkleur is de basis voor make-up advies. Door de juiste kleuren te kiezen die hiermee in harmonie zijn versterk je jouw persoonlijke uitstraling.

Bij bruine ogen en een wat donkerder huid kun je wat meer kleur gebruiken dan bij lichte ogen en een lichte huid. Bij de keuze van kleuren de soort make-up houden we ook rekening met de vorm van je ogen. Goed verzorgde wenkbrauwen zijn belangrijk voor het totaalplaatje.

“Sculpting” is je gezicht vormgeven met het Contouren en Highlighten van bepaalde delen in je gezicht. De mooie delen in je gezicht worden geaccentueerd worden en je leert de wat minder mooie gedeelten te camoufleren.

Altijd al willen leren van een professional hoe je met make up het beste voor de dag kunt komen? Maak dan eens een afspraak en we geven je advies en leren jou dit thuis ook zelf te doen.


Wij werken met de minerale make-up van het Zweedse merk Idun. Idun make-up is een natuurlijke, minerale en hypo allergene make-up (uiteraard dierproefvrij). Deze producten sluiten de huid niet af en is zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Idun heeft in Zweden een award gewonnen bij het Astma Fonds.

over IDUN

100% puur gezuiverde mineralen – geschikt voor gevoelige huid! IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushes en nailpolish. 

Wij gebruiken in de salon  verschillende producten, welke vind je hier:  PRODUCTEN

Reacties zijn gesloten.