Massage

 

Alle lichaamsmassages worden uitgevoerd door Christine, onze ZZP masseur. Ze is bij ons gevestigd in het pand van Bij Wendy. Een afspraak voor een rug/voet/benen of lichaamsmassage is uitsluitend bij Christine te boeken. Ze heeft haar eigen online agenda en telefoonnummer. Cadeaubonnen voor een massage kunnen ook alleen bij Christine zelf aangeschaft worden. Cadeaubonnen van Bij Wendy kunnen NIET bij Christine ingeleverd worden.

Christine Hendrikse 06-21525039

KLIK HIER OM EEN MASSAGE TE BOEKEN

 


Ik ben Christine Hendrikse, sinds 2014 gediplomeerd masseur. Ik gebruik een moderne, eigentijdse combinatie van de klassieke westerse technieken met traditionele Chinese massagetechnieken, waardoor mijn massages nog effectiever worden.

Naast masseren heb ik een grote passie voor Scandinavië. Zowel de natuur als cultuur vormen een bron van inspiratie. Ik houd van de Scandinavische eenvoud, maar wel met oog voor detail. Zo zul je een massage bij Massasjehuset ook ervaren: Massages in een rustige omgeving, maar wel met zorg en aandacht gegeven.

Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte massage. Bekijk hieronder mijn aanbod van de verschillende massages:


Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen. Het is een full body massage, die door middel van rustige technieken zowel lichaam als geest stimuleert om spanning los te laten. De druk die wordt toegepast is zacht tot medium, waardoor het lichaam niet zwaar belast wordt, maar waardoor wel allerlei positieve processen in gang worden gezet. Dus of je nu gestrest bent door het werk, of je even niet lekker in je vel zit, of dat je gewoon jezelf een cadeautje gunt, deze massage helpt je ontspannen.


Nek-Schouder-Rugmassage
De meeste klachten komen voor in het nek-schouder-ruggebied. Iedereen heeft weleens een pijntje in dit gebied, zij het door een verkeerde houding, een zittend beroep of intensief sporten. Daarom richt deze massage zich volledig op het nek-schouder-ruggebied. Aan de hand van verschillende technieken uit de Chinese en westerse massagetradities probeer ik de vastzittende spieren los te masseren en zo de klachten te verminderen.


Sportmassage
Een sportmassage is een klachtgerichte massage waarbij ik de gebieden masseer die u behandelt wilt hebben. Een goede sportmassage kan het herstel na een inspanning bevorderen, het lichaam voorbereiden op een inspanning en klachten doen verminderen. Het is een massage die niet alleen geschikt is voor sporters, maar ook voor mensen met een fysiek beroep of personen die juist van een stevige massage houden en voor wie de ontspanningsmassage te zacht is.


Zwangerschapsmassage
Een zwangerschap is een periode waarbij veel van het lichaam wordt gevraagd. De zwangerschapsmassage is uitermate geschikt om het lichaam (en geest) hierin te ondersteunen. Ik geef de massage na de 14e week van de zwangerschap. De massage wordt in zijlig gegeven, waarbij ik gebruik maak van een voedingskussen ter ondersteuning van het lichaam. Deze massage is uitermate geschikt voor rugklachten, rusteloze benen, vocht in de handen of voeten en mentale stress.


Voetmassage
Een voetmassage ontspant niet alleen de voet, maar ook de rest van het lichaam en de geest. Voetreflexmassage gaat er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met punten op de voet. Door de voet te masseren heeft dat dus ook een effect op de rest van het lichaam. Ik maak gebruik van technieken uit zowel de westerse ontspanningsmassage als de voetreflexologie. Dit houdt in dat het geen officiële voetreflexmassage is, maar een uitgebreide voetmassage.


Hoofdmassage
Spanning kan in elk deel van het lichaam voorkomen, zo ook in het hoofd. Er is dan ook bijna niets zo ontspannend als een hoofdmassage. Bij deze massage masseer ik niet alleen de hoofdhuid, maar ook het gezicht, de nek en een deel van de schouders.

Tijdens de massages maak ik gebruik van de natuurlijke oliën van Weleda.

www.massasjehuset.nl

Reacties zijn gesloten.