Plasma Lifting

NIEUW BIJ WENDY!!!!

Dé behandeling zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden, met een relatief korte hersteltijd.

 

Soorten plasmabehandelingen:

  • –  losse huid van de boven- en onder oogleden verstrakken (ooglidcorrectie)

  • –  rimpels, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en rokerslijnen verbeteren

  • –  neus- en lipplooi verbeteren

  • –  verslapte huid in de hals en het gelaat versterken

  • –  pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verminderen

  • –  ouderdomswratjes, steelwratjes, bultjes/pukkels/plekjes verwijderen

  • –  littekens en acné littekens verminderen

  • –  striae op het lichaam verminderen

Tarieven:(zie ook onze prijslijst)

 

Behandelingen
Plasma Lifting
Intake Plasma Lifting - gratis0,00
Plasma oog Lift (oog of mond of voorhoofd)
***aanbieding***
van 450,00nu voor 350,00
Plasma mini Lift (bijv kleine plooi of paar rimpeltjes)
***aanbieding***
van 200,00nu voor 150,00
Plasma hals Lift (hals of wangen)
***aanbieding***
van 500,00nu voor 400,00
Plasma gezichts Lift (hele gezicht)
***aanbieding***
van 850,00 nu voor 600,00
Plasma - ouderdoms/steelwratjes verwijderenvanaf 45,00
Plasma - bloedblaasjes verwijderenvanaf 45,00
Plasma - pigmentvlekken verminderenvanaf 45,00
Plasma - (acné)littekens verminderenvanaf 60,00
Plasma - striae op het lichaam verminderenvanaf 60,00

Wat is een Plasma behandeling?

Plasma:

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasma Lift wordt opgewekt door gelijkspanning (DC). Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Plasmabehandeltechniek:

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de Plasma passen wij een speciale behandeltechniek toe.  Door de verwarming van de huid met plasma zal de huid gaan samentrekken en zullen de cellen in de huid krimpen. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Tevens wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd en het heeft een lange uitwerking.

De behandeling:

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, behalve als u (misschien) zwanger bent of bepaalde aandoeningen heeft. Eerst worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle. Om de behandeling comfortabeler te maken wordt de te behandelen huid verdoofd met crème gedurende 15/20 minuten. Het behandelgebied wordt met de zgn. scan/punt methode behandeld gedurende 15-20 minuten. Na de behandeling is er meteen resultaat. Of een tweede behandeling wenselijk zou zijn, hangt van de mate van huidverslapping  af.

Na de behandeling:

Na de plasmabehandeling kan de huid een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. U mag de huid na de behandeling eventueel koelen als u dat prettig vindt. U krijgt van ons een verkoelende crème mee, waar u  de huid mee kunt insmeren. Ook ontstaan er hele kleine korstjes op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen 5 dagen en zullen na 7 tot 10 dagen helemaal verdwenen zijn. Om het behandelde gebied te camoufleren kan na 4 dagen een speciale foundation aangebracht worden.  Het is belangrijk om de huid tot 14 dagen niet bloot te stellen aan de zon en daarna de huid te beschermen met een zonnefactor, tegen de schadelijke straling van de zon.

Resultaat:

Resultaten die behaald worden met de Plasma Lift, zijn heel natuurlijk. Direct na een behandeling is er zichtbaar resultaat. In de daaropvolgende weken vindt er huidvernieuwing plaats en de aanmaak van collageen en elastine. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt, dat 2 tot 4 jaar zichtbaar is.

Interesse?

Als u meer informatie wilt, bent u van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek geven we meer informatie en worden uw wensen en verwachtingen besproken met onze collega die u ook zou gaan behandelen.  We geven u meteen advies wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. U kunt telefonisch of via onze website een  afspraak maken.

 

 U kunt hier een gratis intake gesprek inplannen bij Iris, Romee of Wendy.