Gezichtsbehandelingen

Bij Wendy zijn alle gezichtsbehandelingen uniek, op jouw huid afgestemd. Huidverbetering wordt gecombineerd met ontspanning, zodat je altijd een moment voor jezelf hebt. Wil je ook mooi en gezond ouder worden op een natuurlijke manier? Of heb je vragen over de inhoud van de behandelingen?

Ervaring van een klant
Ik zie zeker niet op tegen het ouder worden, zolang dit op een mooie manier gebeurt. Ik ben me er heel goed van bewust dat je dit voor een groot deel zelf in de hand hebt. Ik probeer rekening te houden met mijn voeding en mijn rust te pakken waar dit kan. Genieten van de mooie dingen die op mijn pad komen. Ook de dagelijkse verzorging van mijn huid is een geluksmoment. Prachtige producten, heerlijke geuren en de beleving geven mij een moment voor mijzelf. 10 jaar jonger geschat worden, wie wil dat nou niet. Dit betekent wel dat je goed voor jezelf moet zorgen. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het 360 skincode programma is daardoor voor mij een uitkomst. Ik ben blij van deze prachtige producten te mogen genieten en al zeer tevreden met het resultaat!


Let op: sinds 1 juli 2023 is het niet meer mogelijk om losse wenkbrauw/wimperstyling behandelingen te boeken, wegens reorganisatie. Uiteraard zitten deze onderdelen wel inbegrepen in onze gezichtsbehandelingen.

Reacties zijn gesloten.