Gezichtsbehandelingen

Bij Wendy kun je terecht voor een grote hoeveelheid diversiteit van gezichtsbehandelingen. Van epileren of harsen tot complete uitgebreide gezichtsbehandelingen, zowel wellness als huidverbetering.





 

GEZICHTSBEHANDELING SCHOON MOMENT
Reiniging, peeling, warme compressen, verwijderen onzuiverheden, masker, dag-/nachtcrème.

GEZICHTSBEHANDELING BASIS MOMENT
Reiniging, peeling, warme compressen, verwijderen onzuiverheden, epileren/harsen wenkbrauwen, schouder/nek/gezichtsmassage, masker, dag/nachtcrème.

GEZICHTSBEHANDELING COMPLEET MOMENT
Reiniging, peeling, warme compressen, verwijderen onzuiverheden, epileren/harsen wenkbrauwen/ bovenlip/kaaklijn, verven wimpers/wenkbrauwen, schouder/nek/gezichtsmassage, masker, dag- /nachtcreme.

GEZICHTSBEHANDELING CENZAA SEIZOENSBEHANDELING
Reinigingsmassage, dieptereiniging gelaat, bindweefselmassage met het Timeless Caviar ampul, sensationele gelaats/nek/schouder massage, seizoens- masker, dagverzorging met als afsluiting een frisse spray met een natuurlijke gloed en een heerlijk kopje Cenzaa kruidenthee.

GEZICHTSBEHANDELING CENZAA ANTI AGE DE LUXE
Reinigingsmassage, dieptereiniging gelaat, vitaminepeeling, insluizen van het Caviar ampul met ons anti age apperatuur, bindweefselmassage, sensationele gelaats/nek/schouder massage, Spicy skin shock masker, Botuline masker, dagverzorging met als afsluiting een frisse spray met een natuurlijke gloed en een heerlijk kopje Cenzaa kruidenthee.                                                                                                  

GEZICHTSBEHANDELING DISCOVERY BEHANDELING
Een uitgebreide intake met huidanalyse en advies op maat waar we je huidwensen bespreken. Een GRATIS kennismakingsbehandeling van 30 minuten + daarbij schaf je alleen een Discovery Kit aan: een uitgebreid huidverzorgingspakket, afgestemd op jouw huidtype. Hier zitten voldoende producten in die je nodig hebt voor een stralende huid, waar je  6 weken lang plezier van hebt. Bij de kennismakingsbehandeling krijg je een kortingsbon van € 65,00 die je kunt inwisselen op de producten die je bij een eventuele vervolgafspraak kunt aanschaffen. Normaal kost deze Discovery behandeling € 165,00 maar je betaalt nu voor de eerste afspraak geen kosten voor de behandeling, alleen voor de Kit à € 99,00 (max. 1 per klant)

 

 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

Verven wimpers, wenkbrauwen, een Lash lift (het verven en krullen van de wimpers).
Het verwijderen gerstekorrels/milia. Oogcontourbehandeling,

Epileren/harsen wenkbrauwen, harsen van bovenlip, kin/kaaklijn maar ook voor het harsen van de armen, oksels, bikinilijn, onderbenen, gehele benen, rug/schouders.

 

 

Of klik hier om de tarieven te bekijken!
Afspraken kun je kosteloos tot 24 uur van te voren annuleren.

Veel van onze behandelingen kunnen ook door een huidspecialist in opleiding worden verzorgd, deze zijn dan tegen een gereduceerd tarief te boeken via onze website. Je krijgt dan korting op een gezichtsbehandeling, ontharen, het verven van wimpers en wenkbrauwen, een massage of een manicure. Bijna alle behandelingen kunt u ook als duo boeken. Wanneer je online een afspraak boekt, zie je meteen onze beschikbaarheid voor duo’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.