Huidverbetering

 

Iedere huid is uniek en verdient een speciaal op maat gemaakt huidverjongings- en verbeteringsconcept voor nu en voor in de toekomst! Daarom kiezen wij voor 100% maatwerk.
Als huidexperts bouwen wij aan een revolutionair totaalconcept, dat ons als huidinstituut onderscheidend maakt.

Ons concept starten we met jou op basis van een unieke analyse, waarna wij als personal coach met jou gaan samenwerken aan een gegarandeerd prachtig resultaat. Wij bieden dus custom-made advies en persoonlijke ondersteuning.

Huidverbetering is geschikt voor:
– de verslapte huid en de huid met levenservaring
– pigmentvlekken/ouderdomsvlekken
– steelwratjes/pukkels/oneffenheden
– acne huid en de onzuivere huid
– rocacea
– couperose/gesprongen adertjes
– bloedblaasjes
– striae
– littekens

Zie ook onze pagina Lifting & Huidverjonging

Ervaring van een klant
Ik zie zeker niet op tegen het ouder worden, zolang dit op een mooie manier gebeurt. Ik ben me er heel goed van bewust dat je dit voor een groot deel zelf in de hand hebt. Ik probeer rekening te houden met mijn voeding en mijn rust te pakken waar dit kan. Genieten van de mooie dingen die op mijn pad komen. Ook de dagelijkse verzorging van mijn huid is een geluksmoment. Prachtige producten, heerlijke geuren en de beleving geven mij een moment voor mijzelf. 10 jaar jonger geschat worden, wie wil dat nou niet. Dit betekent wel dat je goed voor jezelf moet zorgen. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het 360 skincode programma is daardoor voor mij een uitkomst. Ik ben blij van deze prachtige producten te mogen genieten en al zeer tevreden met het resultaat!

Reacties zijn gesloten.