Veelgestelde vragen

 

 

  • Kan ik parkeren voor de deur? Jazeker, tot 18.00 is het betaald parkeren, na 18.00 is het gratis, ook op vrijdag. Als de parkeerplaatsen bezet zijn, kun je op het Bunschoterplein of onder de Mediamarkt parkeren. Je hoeft dan slechts 2 minuten te lopen.
  • Ik ben zwanger, kan ik dan gemasseerd worden?  Jazeker, we houden hier dan rekening mee en zijn zelfs getraind om zwangerschapsmassages te geven. Je ligt dan, ondersteund door kussens op je zij. Door onze speciale behandeling ben je in de gehele zwangerschapsperiode welkom.
  • Is de Salon rolstoel-toegankelijk? Jazeker, onze deuren en doorgangen zijn breed genoeg. Bij de voordeur is wel een kleine drempel, maar daar helpen we u overheen. Overal staan onze behandeltafels breed genoeg uit elkaar, je kunt helemaal doorrijden en we helpen je uiteraard op de tafel. Zelfs een hulphond is van harte welkom!
  • Ik heb een lichamelijke beperking, is dat een probleem? Dat is natuurlijk voor ons geen enkel probleem. Iedereen is uniek en we behandelen je discreet en met respect.
  • Kan ik zonder afspraak binnen lopen voor een behandeling? Als de deur open is en er is een baliemedewerker aanwezig, ben  je van harte welkom voor informatie, ophalen van een cadeaubon of product of het maken van een afspraak. Wij behandelen uitsluitend op afspraak.
  • Kan ik spontaan langskomen om een product of cadeaubon op te halen? Je kunt het proberen, maar onze baliemedewerkers zijn niet elke dag, de hele dag aanwezig. Je kunt online een afspraak maken om een cadeaubon of product op te halen, zodat je zeker weet dat je niet voor een dichte deur staat. Bij onze openingstijden staan ook de richtlijnen van aanwezigheid van de balie medewerkers.

 

Om je bezoek en verblijf in onze salon zo comfortabel en veilig mogelijk te maken, hebben nog wat aandachtspunten:

  • Roken is niet toegestaan.
  • Om de privacy van al onze gasten te waarborgen is het maken van foto’s en/of film niet toegestaan. Stilte wordt in de faciliteiten zeer gewaardeerd.
  • Ons personeel wenst niet onzedelijk benaderd te worden (zowel verbaal als fysiek).
  • Als je je afspraak vergeet, of de afspraak annuleert, minder dan 24 uur tot de afspraak, op werkdagen, dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van je behandeling in rekening te brengen. We sturen je dan een factuur.

Bij het gebruikmaken van onze faciliteiten verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde punten.  Bij overtreding van onze richtlijnen zullen wij je vriendelijk doch dringend verzoeken onze salon te verlaten.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Reacties zijn gesloten.