Laser ontharen = definitief ontharen

24/7 Genieten van een gladde, haarloze en egale huid

Nooit meer scheren, epileren of waxen, maar definitief je haar verwijderen met behulp van laserbehandelingen.

Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Lichaamshaar permanent verwijderen en definitieve ontharing wordt niet voor niets steeds populairder, zowel bij mannen als bij vrouwen. Je kunt een laserbehandeling boeken voor je gezicht, benen, bikinilijn, oksels, rug/schouders en voor de rest van het lichaam.

Hoe werkt permanent ontharen met een laser?
Permanent ontharen werkt met een laser apparaat dat met behulp van lichtflitsen de haarzakjes verwarmt. Deze hitte vernietigt de haarzakjes en zorgt ervoor dat je definitief en permanent van je haargroei af bent. Een laserbehandeling is de beste definitieve ontharingsmethode die er is. Het is wel aan te raden om jaarlijks of eens in de paar jaren enkele onderhoudsbehandelingen in te plannen omdat vaak nog enkele nieuwe haarzakjes ontstaan. De laser in mijn praktijk is zeer huidvriendelijk, veilig en effectief voor een langdurig en snel zichtbaar resultaat.

 

Ik behandel met de bekende Candela Gentle Pro laser. Deze efficiënte  Alexandrite laser is wereldwijd populair, ook veel BNérs worden hiermee behandeld.

Interesse?
Benieuwd wat je haar definitief verwijderen kost en hoe de behandelingen eruit zien?
Plan dan een afspraak via onze website voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en ervaar het gemak van een gladde, haarloze huid.

Heb je nog meer vragen over onze laserbehandelingen?
Bekijk dan hier onze veelgestelde vragen over laser ontharing:
FAQ Laser – Bij Wendy

 

Reacties zijn gesloten.