Permanente Make-Up

Wil je ’s morgens wakker worden met de perfecte wenkbrauwen en altijd sprekende ogen? Dan is permanente  make up de oplossing! (ook wel PMU genoemd)

Als je in de salon komt voor permanente make up, kijken we samen wat bij je past, iedereen is uniek. Ga je voor een natuurlijke look, of hou je juist van stevige eyeliners? Dan ben je Bij Wendy aan het juiste adres. Kom gerust eerst vrijblijvend kennis maken, om een algemene indruk te krijgen van de hygiëne en de sfeer Bij Wendy. Er wordt dan samen overlegd wat de wensen en verwachtingen zijn.

Het is handig om te zien wat voor makeup stijl je gewend bent. Voordat de behandeling begint wordt er altijd voorgetekend, zodat je van tevoren al een idee krijgt hoe je make up er na de behandeling uit zal zien. Meestal is er voor het perfecte resultaat 2 behandelingen nodig. Naast het gratis intake gesprek, zit de nazorg behandeling (binnen 3 maanden) bij de prijs inbegrepen.

Onze schoonheidssalon Bij Wendy is GGD gekeurd, zodat je garantie hebt op een verantwoorde en hygiënische werkwijze.

In de salon hebben we een portfolio met foto’s van resultaten van ons werk, deze kunnen we tijdens het gratis intake/kennismakingsgesprek gaan bekijken en zo ook je wensen en onze mogelijkheden bespreken.
Je kunt ook veel foto’s vinden op onze Facebookpagina en Instagram.

 

Iris en Wendy staan voor je klaar!

 
Maak meteen een online afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek

Reacties zijn gesloten.